Styrelse & Kontaktuppgifter

Inom SeFFS styrelse finns stor erfarenhet och kunskap om näringen. Vi representerar många olika typer av fisketurism och är spridda över landet. Du är alltid välkommen med dina frågor, kan vi inte svara själva är sannolikheten stor av vi kan lotsa dig rätt! Kontakta oss på info[at]seff.org, eller den styrelsemedlem vars profil passar din fundering. 

Jesper Larsson

Ordförande

Skicka e-post0730-473 178

Företag: JL Guiding and Consulting AB
Webbsida: jlguiding.com, kirunafishingschool.com, fishingguideinsweden.com

Fiskeguide och Instruktör sedan 2001 och utbildat fiskeguider sedan 2003 både i Sverige och Finland. 
Grundare av och driver Guidepoolen Fishingguide in Sweden.
Kursansvarig för den internationella fiskeguide utbildningen Kiruna Fishing School som startade sommaren 2021
Sitter i styrelsen för SwedenFishing samt SOF

Mårten Fredriksson

Vice Ordförande

Skicka e-post070-584 92 42

Jobbar som platschef på Hökensås Sportfiske AB och drivs av övertygelsen att svensk sportfisketurism är lika beroende av det exklusiva, kvoterade fisket på vild fisk, som det tillgängliga fisket på regnbåge, 365 dagar om året. Sverige sitter på en enorm naturresurs att utveckla, men det gäller att branschen och myndigheter lägger korten på bordet och att vi förutsättningslöst diskuterar en hållbar utveckling av svensk sportfisketurism.

Lars Emilsson

Kassör

Skicka e-post070-568 11 85

Har jobbat med olika frågor  inom sportfisketurismen de senaste 20 åren, både nationellt och internationellt. Ordförande i Forshagaforsen och ledamot i Sweden Fishings styrelse. Förvaltnings och äganderättsfrågor har jag ofta varit inblandad i. Havsfiske har det blivit mycket under åren varvat med gös.

Lollo Englund

Sekreterare

Skicka e-post070-657 93 60

Var med och startade Sportfiskeakademin 1997 och är fortfarande delaktig i det som idag är ForshagaAkademin. Jobbar som lärare inom båtunderhåll, sportfiske, ansvarar för fastigheterna m.m.

Anders Sundberg

.

Skicka e-post070-353 75 20

Anders Sundberg är driven sportfiskare sen barnsben och jobbar som lärare på Fiskegymnasiet i Älvdalen sedan 2006. Hade innan det en karriär inom naturturismen med framförallt fiskeguidning. Anders har ett stort intresse för fiskevård och är aktiv inom Mora/Våmhus FVOF och har periodvis arbetat med olika typer av fiskevårdsprojekt i mellan Sverige.

Kalle Hedin

.

Skicka e-post0226-210 39

Tidigare vd i Nedredalälvssamarbetet (1987-2015)
Initiativtagare och ordförande i TOP 10 FISHING SWEDEN (avslutat 2008)
Initiativtagare till SwedenFishing, ekonomisk förening. Ordförande sedan 2013
Var med och bildade SeFF (år ?) och med i styrelsen
Fiskar helst fluga på harr och öring. Årlig fiskeresa till norra Sverige. Annars fiskar jag harr och abborre i hemmavatten i Nedre Dalälven. Har skrivit bl.a Övergripande fiskevårdsplan  för Nedre Dalälven (finns på nätet)

©Copyright Sveriges FisketurismFöretagare