Styrelse/Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss på info[at]seff.org

Inom SeFFS styrelse finns stor erfarenhet och kunskap om näringen. Vi representerar många olika typer av fisketurism och är spridda över landet. Du är alltid välkommen med dina frågor, kan vi inte svara själva är sannolikheten stor av vi kan lotsa dig rätt!


Per Jobs, ordförande
E-post: info@fishyourdream.com
Telefon: 0733-761897

Driver Naturens Bästa-certifierade FishYourDream AB på Gotland, Tjuonajokk och Ammarnäs. Per jobbar även med föreläsningar och rådgivning till främst företag inom turismbranschen, men även till myndigheter och organisationer.


Manni Svensson, vice ordförande
E-post: manni@norrbystrommen.se
Telefon: 0708 705 506

Driver P&T i Norrbyströmmen i Östergötland och fiskeresebyrån Fishingnorth. Tidigare entreprenör inom IT med stor erfarenhet av finansiering, PR och information.


Lollo Englund, sekreterare
E-post: lollo.englund@forshagaakademin.se
Telefon: 070-6579360

Var med och startade Sportfiskeakademin 1997 och är fortfarande delaktig i det som idag är ForshagaAkademin. Jobbar som lärare inom båtunderhåll, sportfiske, ansvarar för fastigheterna m.m.


Lars Emilsson, kassör
Har jobbat med olika frågor  inom sportfisketurismen de senaste 20 åren, både nationellt och internationellt.  Ordförande i Forshagaforsen och ledamot i Sweden Fishings styrelse. Förvaltnings och äganderättsfrågor har jag ofta varit inblandad i.  Havsfiske har det blivit mycket under åren varvat med gös.

E-post: lars.emilsson@forshaga.se
Telefon: 070-568 11 85


Dennis Rydmark
E-post: denryd@yahoo.se
Telefon: 0708-652333.

Deltidsguide i Stockholms skärgård och styrelseledamot i SOF, Sveriges Organiserade Fiskeguider som är associerad medlem i SeFF. Lång karriär inom reklam och marknadsföring.


Jesper Larsson
E-post: guidejesper@gmail.com
Telefon: 0730-473178

Fiskeguide i Lappland sedan 2001 och driver guide och konsult företaget J.L Guiding och Guidepoolen. Har varit instruktör och lärare på Sportfiskeakademin och på Tornedalens Folkhögskola. Projektledare för Leader Polaris Fisketurism och sitter i styrelsen för Swedish Lapland Fishing.


Tommy Nerstrand
E-post: info@dalslandfishing.com
Telefon: 0708-807222

Tommy Nerstrand, driver guidning i företaget Dalsland Fishing på heltid sedan 2006 med Laxtrolling på Vänern som specialite. Har innan 2006 jobbat i flertalet sportfiskeprojekt i Dalsland och Västsverige samt även tidigare varit styrelseledamot i SEFF. Är också hälftenägare i L&N Marin AB som importerar McLay Boats, kvalitetsbåtar i aluminium från Nya Zealand.


Kalle Hedin
E-post: kalle@nedredalalven.se
Telefon: 0291-211 80

Kalle Hedin var med och startade Seff och var med i dess styrelse under de första åren. Är VD i Nedre Dalälvssamarbetet, ordförande i Leader Nedre Dalälven, ordförande i Sweden Fishing ekonomisk förening. Fyller strax 65 och bor i Södra Dalarna. Fiskar mest i Nedre Dalälven och årligen någon vecka i norr, helst torrfluga på harr. Hemmavid även jiggfiske eller pimpling på storabborre.


Henrik Wallberg
E-post: henrik@scandiflyguides.se
Telefon: 0705-329008

Driver guide-, kurs- och reseföretaget Scandinavian Fly Fishing Guides. Hotellchef vid Lövåsgårdens Fjällhotell i Grövelsjöfjällen, tidigare marknadsansvarig vid Vålådalens Fjällstation i Jämtlandsfjällen.