Styrelse/Kontakt

Inom SeFFS styrelse finns stor erfarenhet och kunskap om näringen. Vi representerar många olika typer av fisketurism och är spridda över landet. Du är alltid välkommen med dina frågor, kan vi inte svara själva är sannolikheten stor av vi kan lotsa dig rätt! Kontakta oss på info[at]seff.org, eller den styrelsemedlem vars profil passar din fundering:


Per Jobs, ordförande
E-post: info@fishyourdream.com
Telefon: 0733-761897

Driver Naturens Bästa-certifierade FishYourDream AB på Gotland, Tjuonajokk och Ammarnäs. Per jobbar även med föreläsningar och rådgivning till främst företag inom turismbranschen, men även till myndigheter och organisationer.


Manni Svensson
E-post: manni@norrbystrommen.se
Telefon: 0708 705 506

Driver P&T i Norrbyströmmen i Östergötland och fiskeresebyrån Fishingnorth. Tidigare entreprenör inom IT med stor erfarenhet av finansiering, PR och information.


Lollo Englund, sekreterare
E-post: lollo.englund@forshagaakademin.se
Telefon: 070-6579360

Var med och startade Sportfiskeakademin 1997 och är fortfarande delaktig i det som idag är ForshagaAkademin. Jobbar som lärare inom båtunderhåll, sportfiske, ansvarar för fastigheterna m.m.


Lars Emilsson, kassör
Har jobbat med olika frågor  inom sportfisketurismen de senaste 20 åren, både nationellt och internationellt.  Ordförande i Forshagaforsen och ledamot i Sweden Fishings styrelse. Förvaltnings och äganderättsfrågor har jag ofta varit inblandad i.  Havsfiske har det blivit mycket under åren varvat med gös.

E-post: lars.emilsson@forshaga.se
Telefon: 070-568 11 85


Dennis Rydmark
E-post: denryd@yahoo.se
Telefon: 0708-652333.

Deltidsguide i Stockholms skärgård och styrelseledamot i SOF, Sveriges Organiserade Fiskeguider som är associerad medlem i SeFF. Lång karriär inom reklam och marknadsföring.


Jesper Larsson
E-post: guidejesper@gmail.com
Telefon: 0730-473178

Fiskeguide i Lappland sedan 2001 och driver guide och konsult företaget J.L Guiding och Guidepoolen. Har varit instruktör och lärare på Sportfiskeakademin och på Tornedalens Folkhögskola. Projektledare för Leader Polaris Fisketurism och sitter i styrelsen för Swedish Lapland Fishing.


Kalle Hedin

E-post: kalle@nedredalalven.se
Telefon: 0291-211 80

Kalle Hedin var med och startade Seff och var med i dess styrelse under de första åren. Är VD i Nedre Dalälvssamarbetet, ordförande i Leader Nedre Dalälven, ordförande i Sweden Fishing ekonomisk förening. Fyller strax 65 och bor i Södra Dalarna. Fiskar mest i Nedre Dalälven och årligen någon vecka i norr, helst torrfluga på harr. Hemmavid även jiggfiske eller pimpling på storabborre.


Mårten Fredriksson, vice ordförande

E-post: marten@hokensas.se
070-58 49 242

Jobbar som platschef på Hökensås Sportfiske AB och drivs av övertygelsen att svensk sportfisketurism är lika beroende av det exklusiva, kvoterade fisket på vild fisk, som det tillgängliga fisket på regnbåge, 365 dagar om året. Sverige sitter på en enorm naturresurs att utveckla, men det gäller att branschen och myndigheter lägger korten på bordet och att vi förutsättningslöst diskuterar en hållbar utveckling av svensk sportfisketurism.


Ove Johansson

E-post: info@charterfiske.se
+46 (0)70-67 62 908

Driver företaget Extreme fishing med specialitet på Vänern och Vättern. Ove Johansson är en av landets mest meriterade fiskeguider och kan bland annat titulera sig både europeisk- samt svensk mästare i trolling.